Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли пое вината за слабата

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли пое вината за слабата
Коментари Харесай

Пиоли пое вината за слабата игра на Милан

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли пое виновността за слабата игра на тима през първото полувреме на мача от шампионата за Купата на Италия против Дженоа. „ Росонерите “ се класираха за 1/4-финалите след победа с 3:1, само че след продължения.

Пиоли разяснява и контузията на бранителя Фикайо Томори, който беше наложително сменен още преди почивката.

„ Очевидно не съм си приключил работата, щом влязохме в мача с неправилна настройка. Не бяхме задоволително решителни и виновността е моя. Липсваше ни активност и сами си направихме дуела сложен. Много искахме да победим и успяхме да обърнем нещата в наша изгода, само че би трябвало да работим върху грешките си “, съобщи наставникът на „ Дявола “.

„ Не мисля, че сме рискови единствено с офанзиви по левия фланг. Там имаме играчи, които са положителни в обстановки един на един, до момента в който отдясно би трябвало да се освобождаваме с повече придвижване. В тима ни има баланс, само че през днешния ден просто не започнахме нападателно, а това значи, че не съм подготвил момчетата по най-хубавия метод “, продължи Пиоли.

„ Ноември беше доста сложен с травмите на съществени играчи и платихме цената за това. Сега е странна обстановката с чакането на резултатите от тестванията за COVID-19, само че още веднъж показахме, че можем да обръщаме мачове с хората от пейката. Колкото повече футболисти имам разполагаем - толкоз по-добре. Надявам се травмата на Томори да не е сериозна. Той почувства изтръпване в коляното и не можеше да продължи. Дано е подготвен за понеделник “, сподели още Пиоли.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР