Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов заяви, че няколко

...
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов заяви, че няколко
Коментари Харесай

Треньорът на Марица: Не ни достигна търпение в тайбрека

Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов съобщи, че няколко неточности в тайбрека са довели до загубата на отбора от френския Безие в Шампионската лига по волейбол за дами. Късно нощес пловдивчанки изгубиха с 2:3 (27:29, 25:23, 17:25, 25:16, 12:15) във второто си домакинство в груповата фаза.

"Ядосани сме, че не успяхме да спечелим дуела. Имаше доза разколебаване в тайбрека, случиха се няколко неточности, рискувахме в офанзива и може би това наклони мача в тяхна изгода. Това беше най-хубавият ни мач от началото на сезона в Шампионска лига. Надявам се в дуела против Динамо Ц Ак Барс (Казан) още веднъж да играем добре и да вземем най-малко два гейма. Не ни доближи търпението в тайбрека. Това са грешките на младостта и напрежението, че играеш пред лична аудитория. Израснахме и подобрихме играта много от първия мач против Безие (Безие) във Франция ", съобщи старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов след мача.

"Бяхме доста покрай успеха. Много съжаляваме, тъй като искахме да зарадваме пловдивските почитатели. Накрая ни паднаха някои леки топки, които можехме да обработим по-добре. Атмосферата, желанието, играта ни беше радикално друга от предните мачове. Отново показахме, че надграждаме с всеки минал мач. Няма по какъв начин да не сме разочаровани. Имаше две- три леки обстановки, успяхме да се оправим със силовите им офанзиви, бяхме подредени в отбрана, само че разковничето беше в леките топки. Разликата от първия мач с Безие е голяма. Това беше позитивното в цялата обстановка, съумяваме във всеки един мач да надграждаме, да стоим по-добре и да демонстрираме по-красив волейбол ", добави разпредерителката на Марица (Пловдив) Кристина Гунчева.

"Играхме на приливи и отливи - единият гейм равнището ни падаше, а другия ни се вдигаше. Не можахме да поддържаме едно равнище и доста ни е гняв, тъй като малко не ни доближи. Добре се справихме в офанзива и при посрещане, само че имахме много непредизвикани неточности. Дадохме всичко от себе си, вложихме се оптимално и разочарованието е огромно ", сподели диагоналът Силвана Чаушева. "Малко не ни доближи да спечелим мача. Поздравявам моя тим, борихме се много. Причините са и доста и малко, ще създадем анализ и ще излезем още по-мотивирани за мача с Динамо ", съобщи капитанката на Марица (Пловдив) Ивелина Монова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР