Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори след първия мач

...
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори след първия мач
Коментари Харесай

Борислав Крачанов: Най-важно е да сме здрави и да затвърдим позициите си

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов приказва след първия мач на шампионките за новия сезон.

„ Изиграхме един порядъчен мач, само че може би имаше взаимни отстъпки при началния удар. Допуснахме много неточности и го приписвам на това, че няколко месеца не сме играли в зала Сила и ни трябваше време и да се приспособяваме. На останалите детайли бяхме на много високо равнище и се надявам да надграждаме в идващите срещи.
 Марица (Пловдив) излъга Миньор и се върна към успехите във Втора лига Марица (Пловдив) излъга Миньор и се върна към успехите във Втора лига
Предстои ни мач против ЦСКА (София), който е доста стойностен и непрекъснат тим за нашето състезание и върви във възходяща линия. Преди мача на нас ни следва доста работа и в петък да излезем и да покажем още по-добра игра и по-високо равнище от първия ни мач за сезона.

Подготовката мина сносно. Бяхме подбрали по този начин противниците си в контролите, с цел да може всеки идващ съперник да е по-добър, с цел да можем ние да следим нашето равнище. Тези контроли дадоха своите позитивни неща и се надявам да продължим в същия темп и в българското състезание. Важно за нас е да затвърдим позициите си, които сме построили и да надграждаме върху нашата игра. Най-важното е да сме здрави. От там нататък в случай че успеем да се запазим здрави считам, че всичко ще се случи по проект. Сезонът в този момент стартира и има много мачове “, съобщи старши-треньорът на Марица пред volleymaritza.bg след първия мач за новия сезон против Марица 2022 (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР