Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов беше разочарован след

...
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов беше разочарован след
Коментари Харесай

Борислав Крачанов: Показахме характер, яд ни е за втория гейм

Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов беше отчаян след загубата с 0:3 (18:25, 23:25, 11:25) като посетител от Хемик Полице (Полша) в първия мач на клуба в Шампионската лига по волейбол за дами.

" В първия гейм започнахме малко страхливо. Постепенно започнахме да напипваме нашия темп и се адаптирахме още по-бързо. Видя се, че нашият противник не беше толкоз заплашителен, колкото изглеждаше на пръв взор ", сподели Крачанов.
 Марица не съумя на старта в Шампионска лига Марица не съумя на старта в Шампионска лига
" Трябва да ни е гняв за втория гейм. Играехме точка за точка и имахме 2-3 обстановки, в които трябваше да създадем брейк пойнт, само че не успяхме да го реализирахме и загубихме гейма. В третия гейм това, че сме млади ни повлия и резултатът се разви по неподходящ за нас метод. Позитиви постоянно има. Когато бяхме и притиснати търсехме максимума и се раздадохме. Показахме темперамент и остава да работим още по-силно, с цел да изковем този темперамент върху младите състезателки. Ако бяхме спечелили втория гейм щяхме да прояви по-голяма убеденост ", добави той.

" Можем да играем еднакъв с еднакъв против много по-качествен и умел тим. Важното е самите състезателки да имат вяра, че вървят в вярната посока. Аз считам, че ние вървим към вярната посока. Ще се радваме доста нашите почитатели и всеки един фен на волейбола да дойдат в залата и да ни поддържат в Пловдив. Идва може би най-хубавият тим даже в света сега с доста класни състезателки. Ще бъде празник за Пловдив да дойдат сходни такива волейболистки. Аз желая ние да покажем още по-добра игра от през днешния ден ", съобщи пред dsport Борислав Крачанов след първия мач за новия сезон в Шампионска лига.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР