Старши треньорът на Марек Дупница - Танчо Калпаков, заяви след

...
Старши треньорът на Марек Дупница - Танчо Калпаков, заяви след
Коментари Харесай

Танчо Калпаков: Беше повече битка, така са регионалните дербита

Старши треньорът на Марек Дупница - Танчо Калпаков, съобщи след равенството 0:0 против Беласица, че тимът е бил надалеч от това, което по принцип би трябвало да бъде. Той дефинира дуела като биткаджийски.

“Още от началото на мача влязохме припряни и не намерихме своята игра. Регионалните дербита са с по-особен темперамент. Далеч бяхме от това, което можем и изглеждаме. След спирането за вода опитахме своя темп. Второто опитахме да се надиграваме. Двубоят предложи повече борба “.

„ Смятам, че който и да беше спечелил, нямаше да е несправедливо. Домакините ни сътвориха положения и с 10 индивида. Дори да не бяха изгонили човек, ние излизаме да се надиграваме. Създадохме положения. Съжаляваме за пропуснатата победа. Искахме да освежим фланговете, да се дублира, само че не стана. Опитахме да ги притиснем “.

„ Първенството занапред стартира, похвално е. Не мисля, че е единствено отбраната. Целият тим се труди. Показваме положителни игри за момента “.

„ За упования – не си слагам. Очакванията водят до разочарования. Опитваме да обиграваме тима, тези момчета берат плодовете на дългогодишния си труд. Искаме с положителни игри да продължаваме, да се надиграваме. Дупница е футболен град, почитателите дават тласък. Помагат в гостуванията и в семействата. Ще се радваме, в случай че връщаме повече хора. Дано идната неделя ги зарадват “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР