Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че

...
Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че
Коментари Харесай

Тен Хаг: Напредваме в търсенето на нов нападател

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг счита, че има напредък в търсенето на нов нападател.

Юнайтед подписа с полузащитника Мейсън Маунт и вратаря Андре Онана през актуалното лято, само че продължава работа по привличането на атакуващ футболист, а един от тези, към които демонстрира интерес е Расмус Хьойлунд от Аталанта.

Смята се, че британският клуб е подготвен да заплати до 60 милиона паунда за датския национал, а измежду другите възможности е и Рандал Коло Муани от Айнтрахт Франкфурт.

" Да, имаме напредък ", отговори Тен Хан на въпрос за привличането на нов нападател при " алените дяволи ".

" Но знаете по какъв начин стават нещата, когато всичко е готово, ще ви осведомяваме непосредствено. В момента мога да кажа единствено, че вършим всичко по силите си. Ако зависеше от мен, щеше да стане допустимо най-скоро, само че обстановката не постоянно е идеална, тъй че би трябвало като управител да се оправям с това. Колкото по-скоро това се реализира, толкоз по-добре, с цел да има време футболистът за акомодация в състава и метода ни на игра ", разяснява още нидерландският експерт в Сан Диего (САЩ), където организира предсезонна подготовка.

Попитан за вероятно предпочитание за привличането на Килиан Мбапе чартърен от Пари Сен Жермен, Ерик загар Хаг съобщи, че в никакъв случай не приказва за играчи, които имат контракт с други клубове.

" Наясно сме, че в офанзива всички би трябвало да оказват помощ, тъй че търсим някой със съществени реализаторски качества. В лицето на Мейсън Маунт имаме някой, който може освен да бележи голове, само че и да основава обстановки за гол, тъй че футболисти като Маркъс Рашфорд да попаднат в позиция да осъществят. Но тимът като цяло би трябвало да вкарва повече попаединя ", сподели Тен Хаг.

" Нуждаем се от мощен състав, а Антони Марсиал също е брилянтен футболист, който ще ни помогне. Всеки клуб, който желае да печели титли, има играчи с отлични реализаторски качества, тъй че се надявам той да остане здрав ", добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР