Старши треньорът на мъжкия баскетболен тим на Берое (Стара Загора)

...
Старши треньорът на мъжкия баскетболен тим на Берое (Стара Загора)
Коментари Харесай

Бойко Миленков: Ще мислим за плейофите в НБЛ след Финалната четворка на Балканската лига

Старши треньорът на мъжкия баскетболен отбор на Берое (Стара Загора) Бойко Миленков съобщи, че ще мисли за плейофите в Националната баскетболна лига (НБЛ) след Финалната четворка на Балканската лига. Берое надигра Черно море Тича със 104:75 в последния кръг от постоянния сезон в НБЛ и зае седмото място, което му отреди конфликт с първенеца Балкан на четвъртфиналите, които започват на 2 май.

Преди това на 28 април, петък Берое ще излезе в Стара Загора против косовския Пея на полуфиналите в Балканската лига, а в неделя, 30 април ще играе или мач за третото място в интернационалната конкуренция, или край в шампионата.
 Берое се върна на победния път Берое се върна на победния път
" Не сме имали напрежение за този мач. Съдбата ни в плейофите зависеше от срещата на Левски. В хода на сезона спечелихме няколко срещи, в които имахме шанс с контузени състезатели на съперниците. От друга страна загубихме няколко срещи, които трябваше да спечелим.Смятам, че има някакъв баланс в природата и приключваме постоянния сезон там, където ни е мястото от баскетболна позиция ", съобщи Миленков след успеха над Черно море Тича пред формалната страница на клуба в обществената мрежа Facebook.

" Няма какво да се лъжем, Балкан е актуалният първенец и суперфаворит в идния плейоф, само че ще ги мислим след Финалната четворка на Балканската лига. Стара Загора не е бил хазаин на шампионат от подобен мащаб и се надявам да се представим почтено. Приканвам цялата общност да ни поддържа с наличие в залата още в петък ", добави Бойко Миленков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР