Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков се надява отборът да

...
Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков се надява отборът да
Коментари Харесай

Захари Сираков: Важното е да се представим добре в Лига Европа

Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков се надява тимът да започва с добър резултат против Славия Прага в главната фаза на шампионата Лига Европа. Наставникът на " орлите " разгласи, че задачата е тимът да се класира за елиминациите.

" Винаги има безредици преди мач. Радващо е, че ще играем в главната фаза на Лига Европа против съществени тимове. Важното е да се представим добре. Ще срещнем осем разнообразни съперника. Радващото е, че ще стартираме с домакинство. Надявам се да стартираме с добър резултат ", сподели Сираков на конференцията преди мача.

" Запознати сме със състава на Славия Прага. Изправяме се против доста нападателен, ръстов тим. Трябва да внимаваме с техните мощни страни и да им противодействаме по най-хубавия метод. Имаме концепция по какъв начин ще се случи това “, добави той.

„ Имаме някои хрумвания за януари, не са на 100% съгласувани “, сподели Сираков във връзка програмата на Лига Европа, която отрежда Лудогорец да изиграе последните два мача от главната фаза в края на януари.

„ Аз самият съм много упорит треньор, както и притежателите на Лудогорец. Целта е, в случай че може да продължим и след главната фаза. Срещаме разнообразни съперници. Такъв е жребият и ние се съгласяваме с това, което ни се е паднало. Ние се фокусираме мач за мач. Сега ни следва европейски дуел. След това имаме мач от вътрешното състезание. Моето предпочитание е да спечелим и повече от 9 точки, само че всички съперници са сложни “, съобщи краткотрайният ментор на разградчани по отношение на изчисленията, че 9 точки ще са задоволителни на Лудогорец да играе най-малко плейоф към 1/8-финалите в Лига Европа.

" Най-важното е да стартираме с позитивен резултат против Славия Прага, което да ни даде в допълнение самочувствие за идващите мачове “, приключи Захари Сираков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР