Готова е аутопсията на починалата след жесток побой от непълнолетен

...
Готова е аутопсията на починалата след жесток побой от непълнолетен
Коментари Харесай

Готова е аутопсията на пребитата до смърт жена в Перник

Готова е аутопсията на умрялата след нечовечен побой от малолетен жена в Перник. Резултатите демонстрират, че повода за гибелта е залежна двустранна бронхопневмония, която се е развила поради исхемия на централната мозъчна артерия, оповестява Българска национална телевизия.

Всичко ѝ беше потрошено, мозъкът ѝ не функционираше, сподели сестрата на умрялата жена в Перник

Според лекарите исхемията на централната мозъчна артерия е била породена от нанесените удари във съдбовната нощ на 30 юли пред денонощен магазин в Перник.

Прокуратурата се чака да промени в по-тежко обвиняването на младежа, пребил до гибел дамата, след правенето на съдебномедицинска акспертиза.

 Проф. Рачев: 30° ни чакат в събота, а в понеделник температурите фрапантно падат Тази сутрин 3 мин. Проф. Рачев: 30° ни чакат в събота, а в понеделник температурите фрапантно падат  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  След съдбовното рухване в шахта: Какви са версиите и кой е отговорен за инцидета? Тази сутрин 2 мин. След съдбовното рухване в шахта: Какви са версиите и кой е отговорен за инцидета?  Канадец, държан в китайски затвор над 1000 дни, споделя за „ психическите изтезания “ в килията Светът 4 мин. Канадец, държан в китайски затвор над 1000 дни, споделя за „ психическите изтезания “ в килията  Повече от 500 са към този момент жертвите на израелските удари в Ливан Светът 3 мин. Повече от 500 са към този момент жертвите на израелските удари в Ливан  Последен ден за класификация: Повечето партии оповестиха на кои хора ще разчитат за 51-вото Народно събрание Тази сутрин 2 мин. Последен ден за класификация: Повечето партии оповестиха на кои хора ще разчитат за 51-вото Народно събрание  Кой събори 11 бора върху заведение в село Батулия? Тази сутрин 1 мин. Кой събори 11 бора върху заведение в село Батулия?  Бури и наводнения стигнаха до Лондон: В Полша над 400 учебни заведения не работят Светът 1 мин. Бури и наводнения стигнаха до Лондон: В Полша над 400 учебни заведения не работят  Проф. Рачев: 30° ни чакат в събота, а в понеделник температурите фрапантно падат Тази сутрин 3 мин. Проф. Рачев: 30° ни чакат в събота, а в понеделник температурите фрапантно падат  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  След съдбовното рухване в шахта: Какви са версиите и кой е отговорен за инцидета? Тази сутрин 2 мин. След съдбовното рухване в шахта: Какви са версиите и кой е отговорен за инцидета?  Канадец, държан в китайски затвор над 1000 дни, споделя за „ психическите изтезания “ в килията Светът 4 мин. Канадец, държан в китайски затвор над 1000 дни, споделя за „ психическите изтезания “ в килията  Повече от 500 са към този момент жертвите на израелските удари в Ливан Светът 3 мин. Повече от 500 са към този момент жертвите на израелските удари в Ливан  Последен ден за класификация: Повечето партии оповестиха на кои хора ще разчитат за 51-вото Народно събрание Тази сутрин 2 мин. Последен ден за класификация: Повечето партии оповестиха на кои хора ще разчитат за 51-вото Народно събрание  Кой събори 11 бора върху заведение в село Батулия? Тази сутрин 1 мин. Кой събори 11 бора върху заведение в село Батулия?  Бури и наводнения стигнаха до Лондон: В Полша над 400 учебни заведения не работят Светът 1 мин. Бури и наводнения стигнаха до Лондон: В Полша над 400 учебни заведения не работят

Резултатите от аутопсията трябваше да изяснят дали момчето ще дава отговор за причиняване на гибел по несъобразителност, или за съзнателно ликвидиране по хулигански подбуди.

Той към този момент е пълновръстен, само че ще носи наказателна отговорност за действие, осъществено като малолетен

Досега обвиняването, което беше повдигнато на малолетния нападател, беше за причиняване на междинна телесна щета по хулигански подбуди.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР