Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Стойчо Стоев притеснен от изкуствения терен

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев показа упованията си за утрешния мач против Валур от втория квалификационен кръг на Лига Европа. На конференция в Рейкявик наставникът на " орлите " съобщи, че отсъствието на Марселиньо и Козмин Моци не би трябвало да е проблем, тъй като тимът и различен път е играл без тях.

„ Ние не играем за първи път без Марселиньо и Моци. Цяла седмица дъвчем тази тематика, тъй че разгадавам на тези играчи, които са в този миг в Рейкявик. Аклиматизират се футболистите, само че е малко мъчно, защото е се стъмва рано и е необичайно за телата им ", стартира Стоев пред медиите.

" Валур се пробва да играе колективо, да основава бързи офанзиви и включват не малко футболисти. През двата дуела с Марибор играха по еднотипен метод. Притеснително е, че ще играем на неестествен терен. Всичко е друго, тичането, скоростта на топката. След като е утвърден от УЕФА, ние би трябвало да играем и да се представим добре ", продължи Стоев.

" Здравословно Вандерсон е подготвен. Когато след едно отпадане победиш, е обикновено душевен да си по-добре, само че всеки мач си има своята значителност и стойност и няма значение. По-важен е актуалният мач, където би трябвало да се представим на равнище ", добави треньорът на разградчани.
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 25 юли  Валур 22:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР