Старши треньорът на Лудогорец - Стойчо Стоев, говори пред DIEMA

...
Старши треньорът на Лудогорец - Стойчо Стоев, говори пред DIEMA
Коментари Харесай

Стоев: Съдийският критерий трябваше да е еднакъв, все още не сме шампиони

Старши треньорът на Лудогорец - Стойчо Стоев, приказва пред DIEMA SPORT след равенството с ЦСКА (0:0) в 33-ия кръг на Първа лига. След този хикс разликата сред двата отбора на върха на подреждането остава три точки.

"Тази точка може да се окаже и добър резултат. Преднината се резервира, ние имаме и по-добри индикатори от съперника. Донякъде равенството е положително. Имахме обстановки, само че мисля, че критерият на съдията трябавше да е идентичен - приказвам за обстановките при дузпите ".

"Нарушението против Марселиньо изобщо не би трябвало да се разяснява. Както ние не спорихме, когато на тях им дадоха дузпа, по този начин мисля, че имаше и при нас. Такива обстановки трансформират мача ".

"Като цяло се получи здрав мач. Двата отбора оцениха значимостта на срещата, имаше конфликти - чисто игрови, без да се нарушава феърплея. Имаше и значително футбол. Не съумяхме някои обстановки да ги отиграем по-добре ".

"Първото полувреме бяхме стъписани. Преломният миг беше изпуснатата дузпа. След това заиграхме нелошо, започнахме да направляваме топката по-често. Създадохме обстановки, които трябваше да изиграем по-добре ".

"Второто полувреме, изключвам статичните обстановки, в които ЦСКА опита да вкара дълги топки в наказателното ни поле, се справихме. Втората част беше по-спокойна. Имахме и обстановки на контраатаки. Опитът си оказа въздействие. Тези играчи имат и нужната убеденост ".

"Не мога да кажа, че сме любимци - теоритично не сме първенци, не бих споделил, че все сме първенци. Предстоят ни три доста съществени дуела. Трябва да ги победим, с цел да станем първенци. Три точки разлика е както добър точков резултат, по този начин и излъган ".

"Една загуба и победа за ЦСКА в един миг ще ни изравни и напрежението отново ще е върху нас ".

"В един миг - точките се изравняват и напрежението отново е в нас. Ще подходим напълно съществено ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР