Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе на върха на

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе на върха на
Коментари Харесай

Стоев иска да види променен Лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе на върха на щастието, откакто „ орлите” стигнаха до осма поредна купа в Първа лига. Този трофей приближи тима от Разград на една купа зад абсолютния връх, държащ се от ЦСКА, който има извоювани девет следващи трофеи (1954-1962). Стоев довери, че желае да види „ променен” Лудогорец през идната година, надявайки се, че тимът ще бъде освежен.

„ Трудно ни беше, доста дори бих споделил. Сега обаче е доста сладко. Винаги има нотка на подозрение, че може да не станем първенци, когато преследвачът е толкоз близо. Това бе възприятие за крах и те тормози, само че футболистите се събраха и демонстрираха шампионски темперамент и съумяха. Догодина ще забележим изменен Лудогорец. Надявам се да съумеем да възобновим в някаква степен състава и да вземем положителни футболисти, с цел да изглеждаме доста, доста по-добре ", разяснява Стоев.

„ Наистина съм доста благополучен, само че заслугата е на всички. Предишните треньори – Аутуори и Антони Здравков. Най-вече за играчите и хората, които работят с мен. Тези два месеца и десетина дни преминахме през доста компликации и ние си го знаем. Хубавото е, че успяхме най-после. Може би завоювайки най-после купата, е по-сладко, в сравнение с предходната титла”, продължи той.

„ Не мога да опиша тези усеща. Те би трябвало да се преживеят, защото е веднъж. Истина е, че тази купа е по-сладка, защото беше по-трудна. Надявам се през новия сезон да вземем избрани футболисти, които да вдигнат равнището на тима и да изглеждаме по-добре. Предстоят мачове в ЕКТ и е нужно положително представяне”, разяснява още Стоев.

„ Няма значение какъв състав е против нас, защото знаехме, че ще ни е мъчно. И предходният беше подобен. Така е най-после, изключително когато противникът, който е близо до теб и той желае да стане първенец. Последните два мача бяха доста значими. Внучката ми сподели „ дядо ще стане шампион”. Е, дядо стана шампион”.

„ Толкова доста съм видял във футбола и не знам за какво ме махат от Лудогорец. Познато ми е и няма по какъв начин да ми навреди или тормози. Един път успяваш, различен път не – това е треньорската професия”, приключи старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР