За всички интелектуалци“, чийто интелект“ стига до необмисленото мултиплициране на

...
За всички интелектуалци“, чийто интелект“ стига до необмисленото мултиплициране на
Коментари Харесай

Миглена Ангелова във възторг от Галена

„ За всички „ интелектуалци “, чийто „ разсъдък “ стига до недомисленото мултиплициране на мантрата, че попфолкът е отговорен за неналичието на високоинтелектуални творби в модерна България – този пост е особено за вас. Факт е, че толкоз професионализъм на едно място, колкото при снимането на частта с моето доста непретенциозно присъединяване в клипа на Галена, от дълго време не бях срещала.

Реклама
От грима и организацията до работата и професионалната дисциплинираност на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители – всичко беше съвършено. Нямаше капризи и изтребване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене. По време на фотосите потъвах в очите на Галена и имаше такова прелестно чувство за човешко схващане и единство, че мога да бъда единствено безпределно признателна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не числя се и в никакъв случай няма да пожелая да числя се към тима на псевдоинтелектуалците “, изясни избора си Ангелова.

Галена издаде нов албум с девет песни, а самата тя е създател на текста на една от тях. Hotnews.bg разгласява единствено дребна част от него, която все едно е писана от първолаче: „ Музика като чуя, крещя си алелуя, три дни яли и пили, крепко се веселили “.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР