За нея ще намекнат“ още в самото началото на вечерта

...
За нея ще намекнат“ още в самото началото на вечерта
Коментари Харесай

Двойничка на Дара и специална изненада към ментор в Гласът на България.

За нея ще „ загатнат “ още в самото началото на вечерта водещите на шоуто – Влади Зомбори и Боряна Братоева. В алената кутия, в която нормално се крият всевъзможни изненадващи неща, свързани с участниците, този път ще има предмет, който се отнася доста персонално до един от четиримата ментори. Те от своя страна на мига ще стартират да се чудят и да допускат за кого ли може да бъде изненадата, и ще се впуснат в епизода с още по-приповдигнато въодушевление, упования и усмивки.

През целия епизод непредвидените изненади и страстите за всички в залата и пред екраните безусловно „ ще валят “, а в една от тях незабелязано ще се включат и Мария и Графа, които ще „ джафкат и подскачат “ на сцената в опит да научат нещо безусловно ново за тях от участник. В разгара на кастингите на мрачно нова порция удивително надарени, пъстри, цветни и разнородни участници ще „ завладяват “ сцената на „ Гласът на България “ с неподправеното си наличие, омагьосване, „ шокиращи “ осъществявания, приказни гласове и даже „ гласища “, както ще ги дефинират треньорите.
Реклама
Сред тях ще блесне двойничката на DARA от Русе, която е почитател на високите скорости, шармантен барман, сервирал кафе на Влади Зомбори, същински занимателен супер воин – притежател на детски празненство център, млада дюнерджийка уверена, че е родена за огромната сцена, и още доста други гении.

Какви „ шокиращи “, смели, непредвидени и вълнуващи музикални ходове ще подхващат гласовитите участници в новия епизод, в името на славата и шанса да бъдат в светлините на прожекторите – феновете следва да схванат. А дали и кои от тях ще съумеят да извърнат столовете на треньорите и какъв ли баснословен глас ще накара DARA да натисне последния супер пас бутон за сезона – ще стане ясно тази неделя.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР