Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви, че разградчани ще

...
Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви, че разградчани ще
Коментари Харесай

Върба: Срещу Левски ще играем за феновете

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба съобщи, че разградчани ще играят за своята аудитория, която ще пристигна да чества деветата поредна купа на мача против Левски на следващия ден.

" Срещу Левски ще играем за почитателите, които ще дойдат на стадиона да ни поддържат и да честват с нас деветата купа ", показа треньорът на Лудогорец Павел Върба в навечерието на дуела със " сините ". След него играчи, треньори и ръководители ще получат златните медали и шампионската купа.

" Искаме в последния ни мач в Разград от сегашния сезон да покажем добра игра и да зарадваме почитателите. Но въпреки всичко шампионата не свършва с дуела против Левски. Имаме посещение и на Славия ", добави чешкият експерт.

Върба призна, че в нито един миг не е имал подозрения, че Лудогорец ще стане първенец.

" Вярвах, че ще спечелим купата от първия ден. Винаги съм казвал, че клубът е на извънредно високо равнище във всяко отношение. Усетих го още на първата среща. Дойдох в Разград, с цел да стана първенец и да играем с Лудогорец в Шампионската лига ", безапелационен е Павел Върба.

Чешкият треньор има вяра, че Лудогорец може да приключи шампионата без загуба и да усъвършенства върха на ЦСКА от 36 срещи без проваляне.

" Както в мачовете до момента, по този начин и в оставащите срещи с Левски и Славия ще играем доста съществено и ще преследваме нашите цели. Първенството свършва в неделя, само че новото стартира скоро и би трябвало да бъдем готови оптимално добре. Предстоят ни съществени мачове и в Европа ", съобщи още Павел Върба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР