Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев каза, че няма какво

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев каза, че няма какво
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Без характер не става нищо

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели, че няма какво да желае повече от футболистите си след в реванша от първия кръг на квалификациите в Шампионската лига.

С успеха българският първенец се класира за идната фаза на шампионата с общ резултат 4:2, а Петев откри показания темперамент като главната причина за обрата след в Прищина преди седмица.

" Искам да поздравя футболистите и публиката, която не спря да ни поддържа от първата минута. Направихме доста добър мач и изпълнихме проекта си. Играхме с доста сила и страст и мисля, че справедливо продължихме напред. Доминирахме през целия мач. Преследвахме гола от самото начало, за което желая още веднъж да поздравя играчите. Без темперамент няма по какъв начин да стане. В последните осем дни организирахме много диалози и се веселя, че играчите са си извадили поуките ", сподели Петев.

Наставникът съобщи, че няма да допусне нов спад в играта на отбора.

" Балкани вкара двама нападатели в края, само че ние не допуснахме никакви обстановки пред нашата врата. Вкарахме четири гола, няма какво повече да желаеме. Сега най-трудно е да задържим формата. Аз като треньор няма да позволи нов спад. През последните четири месеца всичко при нас бе цветя и роза, само че в този момент всеки от нас изпита на своята кожа какво е да загубиш. Този мач е приключил и концентрацията ни не може да падне за идващия мач в шампионата. Трябва ни укрепване в тима. Миналата година с Игор Тиаго се борихме за купата до последния кръг. Сега сме без него. Надявам се да приспособяваме новия нападател Квадво Дуа в състава по най-бързия метод ", добави той.

Във втория кръг на квалификациите в Шампионската лига Лудогорец ще срещне словенския Олимпия Любляна. По-рано през днешния ден Олимпия завоюва с 2:1 като посетител на латвийския Валмиера и в профил съперника си с общ резултат 4:2.

" Срещу Олимпия Любляна няма да е елементарно. Лесни противници няма и във всеки един мач ще би трябвало да подхождаме по метода, по който го направихме през днешния ден ", приключи Ивайло Петев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР