Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отличи силния колектив на

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отличи силния колектив на
Коментари Харесай

Дерменджиев: Доволен съм от силния колектив

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отличи мощния колектив на тима като съществена причина за триумфа над Нордселанд, а и мощните резултати през последния месец.

" Беше ясно, че който е по-търпелив, той ще продължи напред ", изясни някогашният селекционер след триумфа над датчаните.

" С тези победи и най-много с това, че Лудогорец ще играе през пролетта интернационалните мачове, това беше доста значимо. Доволен съм от мощния колектив. Тактически играем доста мощно. Резултатът в Турция е доста огромен и не можеше да излезем първи, за нас беше значима успеха и се веселя, че я постигнахме. Трябваше да има миг на риск, тъй като нямахме различен избор, по тази причина и влязоха толкоз нападатели, което беше верен ход. "

Той разяснява идната пауза в календара, както и предстоящите входящи прехвърляния: " Тези играчи са почивали единствено 6 дни през лятото и в този момент ще могат да си отдъхнат физически и душевен. Лично аз считам, че тимът е добре, може да се подсилим на дадени позиции, само че не е необходимо това нещо. "

" Недялков най-вероятно ще се прибере в петък в България. Прогнозата е, че до 2 месеца ще бъде изцяло подготвен. Имаме проект за подготовка. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР