Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след победата

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след победата
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Този успех е много важен, защото идва след пауза за националните отбори

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана удовлетворен след успеха на неговия отбор с 2:1 като посетител на Локомотив Пловдив, която беше шеста поредна за разградчани в родното футболно състезание след старта на пролетния полусезон.

Минути след дуела наставникът изрази задоволството си от триумфа против " черно-белите ", наблягайки, че той е пристигнал в миг след пауза за националните тимове.

В същото време Дерменджиев разяснява още, че ситуациите пред вратата на " орлите " са пристигнали от техни неточности при организацията, а не поради играта на противника.

" Победата е наша и ние сме удовлетворени. Този триумф беше доста значим, тъй като идва след пауза за националните тимове. Ние постоянно тръгваме по-тромаво в шампионата след такава пауза, макар че в този момент играхме контрола със Стяуа. Имаме играчи, които се завърнаха късно от мачовете им за националните тимове. Якуб Пьотровски пристигна един ден преди днешната среща. Така че това беше една скъпа победа против Локомотив Пловдив, който е сложен тим ", показа опитният българският експерт.

" Те не са имали чисти положения. Това са наши неточности. Не се организирахме по този начин, както би трябвало. Това е извънредно значим въпрос и ще покажа на футболистите къде са позволили тези грешки ", добави Георги Дерменджиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР