Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо сподели своето

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо сподели своето
Коментари Харесай

Херо: Направихме важна крачка, но все още не сме шампиони

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо показа своето мнение след успеха с 4:2 над Ботев Пловдив от 31-ия кръг на Първа лига (Първа осмица). Наставникът на “орлите” съобщи, че отборът му е направил още една крачка към купата, само че към момента остават много кръгове до края на шампионата.

Лудогорец отстреля с четири патрона борбените "канарчета "

“Първият гол стана след инцидентен рикошет във втората минута. Хубавото е, че успяхме по-късно бързо да се върнем. Отбелязахме два гола, само че в последните минути на полувремето направихме една доста груба тактическата неточност и самостоятелна бих споделил и допуснахме втори гол. От там напрежението се усили в нашия състав, тъй като търсим успеха във всеки мач. Като че ли се наруши салдото в нашата игра. От средата на второто полувреме към този момент трайно владеехме самодейността и успяхме да вкараме още два гола”, разяснява Херо.

Херо разяснява втория жълт картон и надлежно червен, който получи Светослав Дяков в края на срещата. Наставникът на разградчани съобщи, че се е получило неразбирателство поради което футболистът на разградчани ще пропусне мача с Верея.

“Жалко, че Дяков позволи този картон. Не можах да схвана дали чакаше сигнал от съдията или се получи някакво недоразумение със съотборниците му. За огромно страдание получи втори жълт картон и няма да играе идващия мач”, съобщи наставникът на “орлите”.

“Направихме още една крачка към шампионската купа. Докато има теоретическа опция, аз не мога да кажа, че сме първенци. Има още много кръгове, доста точки могат да се разиграят”, приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР