Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо остана доволен

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо остана доволен
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Към Тодор Неделев винаги съм имал интерес

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо остана удовлетворен от представянето на младите си играчи, които през днешния ден направиха тъждество 2:2 с Ботев Пловдив в мач от последния 36-и кръг на Първа лига.

Българската команда на Лудогорец не се даде на Ботев

“Поздравления за тези момчетата. Показаха една съдържателна игра. Разбира се, можеше да спечелим, можеше да загубим мача, само че аз съм извънредно удовлетворен от тяхното държание, от тяхното усърдие и дисциплинираност в играта, която демонстрираха. Имайте поради, че имахме 17/18/19 годишни момчета в състава, което приказва за добра работа в школата. Смятам, че те са футболисти с капацитет и всичко зависи от тях да съумеят да го доразвият, и да се интегрират бързо в мъжкия футбол”, сподели Херо.

“Няма да бъда правилен, в случай че отлича някого. Всички заслужават възторженостти. Надявам се да си завоюват място в групата. Това е мое предпочитание, на притежателите и общо на клуба. Ще бъде доста добре за интигрирането на тези млади футболисти в първия отбор”, добави той.

Херо съобщи, че сега се работи по селекцията и прехвърляния занапред ще бъдат правени. Той разкри, че демонстрира интерес към футболиста на Ботев Пловдив Тодор Неделев, само че към момента не е ясно дали ще опита да притегли в разградския отбор.

“Ако има нещо, ще го обявим незабавно. На този стадий се работи по селекцията. Надявам се екипът, който се занимава със селекцията да изпълнис воите отговорности. Димо Бакалов е публично разгласен. На този стадий не мога да оповестя за други футболисти. Към Тодор Неделев съм имал интерес постоянно. Всичко зависи от неговото предпочитание. Винаги съм го харесвал като футболисти и се надявам да работя в миналото с него”, приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР