Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира жребия за Лигата

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира жребия за Лигата
Коментари Харесай

Шимунджа: Срещаме много труден съперник, дал е редица важни футболисти на националния отбор

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разяснява жребия за Лигата на Конференциите, който опълчи единадесеткратните първенци на България на белгийския исполин Андерлехт. Срещите от 1/16-финталите или плейофния кръг на шампионата ще се играят през втората половина на февруари 2023-а година.

" Срещаме доста сложен противник. Андерлехт е най-разпознаваемият белгийски тим, който има доста сериозна история и обичаи. Дал e редица значими футболисти на националния тим на своята страна през годините ", бе първият коментар на Анте Шимунджа.
 Жребият отреди: Лудогорец против бивше европейско великолепие Жребият отреди: Лудогорец против бивше европейско великолепие
" Трудно ми е да преценява кой бе най-трудният или най-лесният съперник от вероятните такива при жребия през днешния ден. Всеки отбор, който е съумял да премине групата си в Лигата на конференциите, сигурно има сериозна класа. В белгийското състезание зимната пауза е по-кратка, само че не мога да кажа сигурно дали това би било преимущество за Андерлехт. Ние ще проведем подготовка, ще изиграем редица мачове. Много неща могат да се трансформират доникъде на февруари. Тази година всички тимове ще почиват по-дълго от елементарното поради международното състезание в Катар ", добави треньорът на първенците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР