Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев трудно прие .

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев трудно прие .
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Унизителна загуба, срамно петно за Локомотив София

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев мъчно одобри . Той приказва за аргументите, а също по този начин и за генералния проблем на отбора – сложното вкарване на голове. След това се спря и на идната среща със Спанртак Варна в 23-ия кръг на Първа лига.

" Първо ние би трябвало да се простим – и треньори, и футболисти, за това което се случи през днешния ден. Изключително унизителна загуба за нас. Срамно леке за клуба, за футболистите, за треньорите. Но като си върна мача, анализа и настроението преди мача, нищо не подсказваше, че може да се стигне до подобен резултат ", стартира наставникът на " червено-черните ".

" Не беше неприятна реакцията ни и след първия гол, имахме избрани обстановки, имахме и превес в моменти. Допуснахме втори гол в най-неподходящия миг, който пречупи футболистите. Опитахме се на почивката да задържим тонуса и духа на тима, само че за жалост още след започването на второто полувреме получихме трети гол. И по-късно настъпи цялостна анархия, което не би трябвало да се случва в професионален тим. Мачове се обръщат и от два, и от три, и от четири гола. И най-много, когато губиш, би трябвало да загубиш с достолепие, не по подобен позорен метод. След мача им споделих на играчите същото – лепнахме срамно леке върху клуба и върху нас самите. И единствено с положителни игри и положителни резултати би трябвало да измием срама ", добави той.

В идващия кръг Локомотив София гостуват на притиснатия до стената Спартак Варна. На въпрос какви са упованията за този мач, Генчев отговори:

" Първо желая футболистите да реагират по отговарящ метод и да изтрият днешния позор. Това става с положителни игри и да търсим победа. Оттук нататък не ни интересува тъждество или загуба с добра игра. Искаме да побеждаваме. Така ще бъде и във Варна, желаеме да победим ", сподели още малдият експерт.

Отборът на Локомотив Софияие имаме един огромен проблем и това е реализирането на ситуациите. От четири мача през пр обаче към този момент има осем мача без победа, само че Генчев счита, че това е резултат от нещо друго:

" Нолетта, сме осъществили един гол. Това е нашият главен проблем и би трябвало да бъде решен с доста работа и настоятелно отношение. В момента, в който стартираме да вкарваме, тимът става с друго лице. Примерите са от първия полусезон. В мачовете, в които успявахме да поведем, тимът ни играеше по напълно друг метод. Нашият главен проблем е да вкараме гол. Не е неприятно да има малко напрежение, тъй като това безгрижно отношение се предава и в играта. И виждате какви обикновени голове позволяваме. През първия полусезон бяхме извънредно постоянни в отбрана и това ни носеше триумф. Но би трябвало да подобрим експанзията, а през днешния ден можехме да вкараме най-малко гол, тъй като имахме три положителни обстановки ", приключи Станислав Генчев.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР