Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев говори специално пред

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев говори специално пред
Коментари Харесай

Иван Колев: Зад всеки резултат, който постигаме, трябва да стои наш труд

Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев приказва особено пред " Дарик радио " преди изиграването на отсрочения мач против ЦСКА – София. Двата тима се изправят един против различен в неделя от 16:30 часа. Колев призна класата на „ алените “ и чака доста сложен дуел за неговия отбор.

„ Надявам се, че сме подготвени за старта. Всеки треньор знае, че времето за подготовка в никакъв случай не е задоволително. Това, което искахме да свършим, го направихме “, стартира Колев.

„ Следяхме ЦСКА, както и всички други тимове. Имаме усещания, само че и без да ги гледаме, знаем, че са от най-хубавите тимове в България. Изключителни футболисти, като тим също стоят доста добре. Знаем, че ще ни бъде извънредно мъчно “, призна наставникът на столичните „ железничари “.

„ Трудно ми е да кажа какъв щеше да е мачът, в случай че се беше играл по стратегия. Той и в този момент мачът е част от програмата и не желая да мисля. Така са се стекли нещата. Съобразяваме се с това и се опитваме да се подготвим “.

„ Ако се връщане към предишното, нищо не печелим и единствено си губим времето. По-важното е в този момент да се приготвяме. Искам всеки от играчите, които ще бъде на терена, да разкрие своите благоприятни условия, с цел да покажем образа. Всеки от двата тима има своята цел. Знаем каква е задачата на ЦСКА и те позволяват каква е нашата цел. Най-важното е по какъв начин ще наподобяват играчите и тимът като цяло “.

„ Капитанът ни Краси Милошев получи травма още в Турция. Матеус също не може да играе. И ние сме с нашите проблеми, само че няма какво да се извинявам “, разкри Колев.

„ Засега новите се оправят доста добре. Още от предходната година сме определили на кои позиции имаме потребност от нови футболисти. Следваме нашия път. Има още една позиция, която ще се опитаме да подсилим. Знам, че притежателят работи съществено по този въпрос. Ако излезе качествено попълнение, ще бъде взето “.

„ Аз би трябвало да подчертая, че до момента без да имаме спонсор не сме имали нито ден финансови усложнения. Този спонсор евентуално ще е от помощ на притежателя, само че треньорите и футболистите не сме имали проблеми. Всичко, което сме се договорили, е било изпълнено. В това отношение всичко е съвършено.

„ Ще търсим надграждане и в двете етапи на играта. В отбрана тимът стоеше малко по-добре проведен, в сравнение с в офанзива през първия полусезон. Знаем, че другите тимове играят много нападателно против нас. В офанзива ми се желае много по-търпеливо да държим топката и да търсим опция да пробиваме с по-разнообразни способи. Това са нещата почти. Където си заслужим, там ще сме в класирането. Трябва да си заслужим всяка точка и всяка победа. Зад всеки резултат, който реализираме, би трябвало да стои наш труд “, сподели още експертът.

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.
 Локомотив (София) показа новия си общоприет спонсор Локомотив (София) показа новия си общоприет спонсор 11 фев | 11:23  Поставят осветяване на стадион Поставят осветяване на стадион "Локомотив " до три месеца 11 фев | 11:22  Иван Василев: Betano е извънредно класно попълнение за нашия тим Иван Василев: Betano е извънредно класно попълнение за нашия тим 11 фев | 11:11 Още от БГ Футбол  Георги Илиев дефинира позитивното и негативното на Георги Илиев дефинира позитивното и негативното на "Българска войска " 11 фев | 15:16 1544 9  Ивайло Петков: Отборът на Арда е квалифициран Ивайло Петков: Отборът на Арда е квалифициран 11 фев | 15:14 333 1  Левски пуска свободен вход за утрешната контрола Левски пуска свободен вход за утрешната контрола 11 фев | 15:01 1090 1  ЦСКА 1948: Мартине, щастливи сме, че споделихме част от твоето необикновено странствуване ЦСКА 1948: Мартине, щастливи сме, че споделихме част от твоето необикновено странствуване 11 фев | 14:48 553 1  Тревоги в дубъла на Спартак (Варна) – капитана и още четирима са навън Тревоги в дубъла на Спартак (Варна) – капитана и още четирима са навън 11 фев | 13:52 698 0 Виж всички Водещи Новини  Владимир Зографски се класира и за финалите на огромната шанца в Пекин Владимир Зографски се класира и за финалите на огромната шанца в Пекин 11 фев | 14:28 3263 11  Георги Илиев дефинира позитивното и негативното на Георги Илиев дефинира позитивното и негативното на "Българска войска " 11 фев | 15:16 1544 9  Локомотив (София) показа новия си общоприет спонсор Локомотив (София) показа новия си общоприет спонсор 11 фев | 11:23 14601 27  Шок за Ботев! Маркиньос напуща Шок за Ботев! Маркиньос напуща "канарчетата ", поема към Ференцварош 11 фев | 13:27 6988 30  Гарсес и Морено ще бъдат картотекирани през днешния ден, юристите на Бенжелюн с нови искания към ФИФА Гарсес и Морено ще бъдат картотекирани през днешния ден, юристите на Бенжелюн с нови искания към ФИФА 11 фев | 12:18 12514 42 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР