Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, нямаше как

...
Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, нямаше как
Коментари Харесай

Генчев: Никой не ме е търсил от Левски, нямам идея какво се случва там

Старши треньорът на Локомотив София – Станислав Генчев, нямаше по какъв начин да бъде удовлетворен след загубата с 0:1 в гостуването на Левски в столичното дерби от 25-ия кръг на efbet Лига.

Младият експерт показа, че първото полувреме на отбора му е било много едва, а през втората част е имало промяна в позитивна тенденция. Старши треньорът разкри още, че никой не го е търсил за заместител на Станимир Стоилов в Левски.

„ Противникът означи повече един гол от нас. През първото полувреме бяхме много плахи и това ни попречи доста. През второто полувреме имахме опция да стигнем до изравнителен гол, само че е мъчно, когато Левски ти поведе, само че в случай че бяхме играли както през второто полувреме, щяхме да стигнем позитивен резултат “.

„ Преди почивката нищо не ми хареса и трябваше да променим всичко. Донякъде се получи и преодоляхме шока - през втората част бяхме доста по-добре. Няма да приоритизираме Купа или шампионат “.

„ Нито някой от Левски ме е търсил, нито е имало диалози. Аз виждам Локомотив София, нямам никаква визия какво се случва в Левски “, съобщи Генчев след срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР