Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович определено беше в

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович определено беше в
Коментари Харесай

Акрапович с култови обяснения за комарите и общуването по югославски

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович несъмнено беше в въодушевление след успеха 3:2 над Славия във втория кръг на efbet Лига . Хърватският експерт изясни ранния откриващ гол за противника с съществуването на доста комари в петъчната вечер на „ Локомотив”. Той видя от кръвопиещите инсекти и в главата на централния си бранител Стивън Езе, а също по този начин по забавен метод разяснява и острата замяна на реплики сред него и Ален Ожболт при промяната на нападателя.

Все отново наставникът се върна и към сериозния звук, когато пристигна ред да разиска идния първи европейски мач на Локомотив под свое управление. В четвъртък „ железничарите” посрещат словашкия Спартак Търнава вкъщи в среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„ Защо се получи трагичен мач ли? Имаше доста комари и не се подготвихме задоволително със спрей. Може би Стивън Езе посегна да отбие един комар и топката мина под крайници му, с цел да се стигне до откриващия гол. Тогава споделих, че би трябвало да покажем характера, за който приказваме цяла седмица. Радвам се, че момчетата съумяха да го създадат. Единственото, което мога да ги подлагам на критика, е, че когато имаш толкоз доста положения, трябваше най-малко още един гол да вкараме. Хубав мач, доста положения, а не щеш ли в края трябваше да треперим”, сподели роденият в Зеница експерт.

„ Знам за качествата на Стивън Езе, напоследък има някакви комари в главата му. Опитваме да ги изгоним, по този начин ще стане същият Езе, който познаваме. Може би го тормози обстановката, че договорът му е декември.”

„ Аз желая и всички желаеме да продължим с него, тъй като има характерни качества, които оказват помощ на тима. Не е единствено той. Радвам се и за Парвиз Умарбаев, който направи доста прекрасен мач. Беше по целия терен. Искам да продължава по този метод.”

„ В този мач Локомотив се приближи до концепцията ми. В първия половин час против Черно море – също. Ако тогава бяхме вкарали втори гол, щеше да е друго. Тогава Пепи Витанов не беше на терена и през днешния ден се видя какъв брой е значим. Успява да обезврежда противниковите играчи. Много е значимо да имаш интелигентни хора, които да затварят тези дупки в халфовата линия.”

„ Диалогът с Ожболт? Не, на сръбско-хърватски език по този начин се поздравяваме. Той имаше проблеми с аддуктора. Не желаех да го пожертвам, тъй като имах значим мач в четвъртък. В някогашната Югославска република приказваме по този метод. Изглежда, че се сърдим един на различен, само че не е по този начин.”

„ Силните страни на Търнава са в кондиционен проект. Много проведен тим са, имат португалски треньор. Имали са шанс в края против босненците и при дузпите след това. Така са се класирали. Трябва да се опитаме да ги отстраним. Трябва да оправим някои неща, желаеме да вкарваме повече голове. Три гола са задоволителни, само че желая да виждам желанието, че няма да се проиграват част от обстановките, с цел да не съжаляваме след това. Искам да виждам по какъв начин ги вкарваме.”

„ Говорихме с Крушарски през вчерашния ден. Той е упорит и сериозен. Знаем всички, че ще бъде доста мъчно, изключително при започване на сезона да влезеш в добра форма. Ако някои неща от през днешния ден ги повторим и оправим проблемите, ще реализираме добър резултат”, приключи Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР