Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович има огромни проблеми с

...
Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович има огромни проблеми с
Коментари Харесай

Огромни проблеми за Бруно Акрапович преди мача с Етър

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович има големи проблеми с окомплектоването на състава си. За срещата с Витоша (Бистрица), приключила 1:1, босненският експерт не можеше да разчита на шестима титуляри. Контузени са вратарят Мартин Луков, Петър Витанов и Милош Петрович. Болни са Парвиз Умарбаев и Миховил Клапан, а Дейвид Малембана беше осъден, оповестява " Тема спорт ".

В дуела с " Бистришките тигри " наложително бяха сменени халфът Уилис Густаво и централният бранител Лукас Масоеро. Добрата вест е, че Дейвид Малембана се завръща. Засега навън за идващия мач с Етър остават седем играчи. Началният час на срещата в събота е 14:45 часа и ще се играе без аудитория.

През седмицата ще стане ясно дали някой от въпросните 7 футболисти ще може да се оправи и да играе против " Болярите ". Акрапович разкри, че се е налагало лекарят на тима да влиза да играе в тренировките. Не е изключено в групата за семейството на Етър да попаднат юноши. Досега сходен ход босненският експерт е предприемал извънредно рядко.

" Добре е, че през зимата се привлякоха много попълнения, само че на тях ще им би трябвало време, тъй че сходни резултати като против Витоша е допустимо да се получат ", разясниха хор от щаб на " смърфовете ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР