Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев ще даде последен

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев ще даде последен
Коментари Харесай

Тунчев дава последен шанс на французин

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев ще даде финален късмет на френския халф Райън Бидунга през днешния ден, написа " Тема спорт ". Каращият проби отбранителен полузащитник ще вземе присъединяване в днешната контрола против втородивизионния Хебър. Двубоят ще се организира от 14:00 часа на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик. Бидунга е роден на 29 април 1997 година. Той може да бъде употребен и като централен бранител. За последно е бил в дублиращия отбор на Монако. Преди това има престои в Нанси и Льо Ман.
 Локо (Пловдив) би шута на австралиец
Локо (Пловдив) би шута на австралиец

Александър Тунчев отпрати австралиеца със сръбски корени Милислав Попович

В четвъртък черно-белите възобновиха занимания в Пловдив след къса отмора. На цялостни обороти тренира последното попълнение Преслав Боруков.

До момента след експериментален интервал контракт с Локо (Пловдив) си заслужи някогашният халф на Локо (София) Христо Иванов. До договор обаче не стигнаха нигериецът Самсон Комолафе, както и нападателят Милислав Попович.

Днешният спаринг е финален за зимната подготовка. Първият формален мач на Локо Пд е на 19 февруари, събота, против Левски в София. Двубоят на " Георги Аспарухов " е от 15:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР