Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев направи своя неофициален

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев направи своя неофициален
Коментари Харесай

Тунчев: Херо ми пожела успех и ми каза, че не е никак лесно

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев направи своя всекидневен дебют отпред на " смърфовете " в контролата против Берое. Старозагорци победиха с 3:1, само че Тунчев призна, че резултатът не е най-съществен.

" Наистина една добра инспекция за нас. Резултатът не е от голяма важност. Въпросът бе да създадем положително натоварване. Най-важното бе да няма травми.

Всеки един, който се занимава с треньорска специалност, се надява един ден да поеме тим. За мен е голяма чест да бъде отпред на Локомотив.

Ние се познаваме добре с Данчо Юруков. Той може да ни помогне със своя опит. Ще създадем всичко опция тимът да продължи по същия метод. Към момента не виждам да има някакво напрежение или някой да е смутен. Всичко е обикновено в съблекалнята.

Отрази се сигурно това овакантяване. Няма по никакъв начин да е елементарно, обикновено е аз съм млад треньор, само че имам вяра в нашите качества и в моите сътрудници. Ще се постараем да успеем да зарадваме нашите почитатели.

Херо ми пожела триумф и ми сподели, че не е по никакъв начин елементарно. За страдание Иваноф получи травма на подготовка и не знам към този момент. Ще се прибере в Белгия и ще забележим какво се случва ", съобщи Тунчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР