Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш поздрави футболистите си

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш поздрави футболистите си
Коментари Харесай

Томаш: Жалко! Загубихме в най-добрия ни мач

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш поздрави футболистите си за сърцатата игра макар провалянето с 0:1 от ЦСКА - София в efbet Лига. Бившият национал призна, че е удовлетворен от представянето на играчите и благодари на почитателите за поддръжката.

" Първо желая да поздравя цялата общност с един от най-светлите празници в България. После приветствам почитателите на двата тима, преклонявам се пред нашата аудитория. ЦСКА ни означи гол от нищото. Можем повече, само че това е пътят. Знаехме по какъв начин ще играе съперникът - видя се, че накарахме първият в класирането да се пази. Мисля, че нямаха удар към нашата врата през второто полувреме. Само от резултата не съм удовлетворен. Хората, които си дават парите за футбол, би трябвало да знаят, че един тим се построява, а след това се работи за резултатите. Виждам наведени глави, това ми демонстрира много, че сме надградили. В Благоевград взехме точка с безобразна игра, през днешния ден загубихме с най-хубавата игра, откогато аз съм тук. Така е в живота. 

Създаваме много положения в мачове, в които влизаме на 100% и не си мислим, че мачът ще се развие от единствено себе си. Качеството коства пари, наясно съм. Ние не се заблуждаваме. По-детайлно ще приказвам вътре на момчетата, имаше една неточност, която би трябвало да бъде поправена, мен грешките не ме тормозят. Това е методът, би трябвало да продължаваме, не би трябвало да отиваме в другата прекаленост.  

Всички ще желаят да победят Лудогорец. На полувремето им споделих, че в случай че през днешния ден успеем да осъществяваме, ще създадем огромна крачка - тук се сплотява семейство, построява се темперамент. Това е пътят, всеки мач би трябвало да излизаш на 100%. Казвал съм го доста пъти - тук има някаква химия сред тим и аудитория, без значение кои са футболистите и кой е треньорът. Това е благосъстояние. Публиката сега изпреварва и тима, и клуба. Имам картбланш от страна на управлението, не са ми опрели револвер в главата, че желаят да победим наложително ЦСКА. Няма наложително нищо в живота. Едно дете не може да се роди и да стартира да върви, желае ни се, само че не става ", сподели Томаш. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР