Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е доволен от

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е доволен от
Коментари Харесай

Александър Томаш: Изградихме разпознаваем начин на игра, но най-трудно е постоянството

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е удовлетворен от метода на игра, който възпитаниците му показват, само че желае те да поемат отговорност за слабите резултати.

Пловдивчани отстъпиха на Берое с 0:2 в мач от 14-ия кръг на Първа лига.

" Неприятна загуба, само че не мога да се разсърдя на футболистите. Явно загубихме мача в главите си, преди да стартира дуела. Имаме проблеми с контузени, само че не би трябвало да се оправдаваме. Тази загуба може да е за положително. Измъкнахме се против Добруджа, само че не и през днешния ден. Изградихме различим метод на игра, само че най-трудно е постоянството. На някои от футболистите са ни размътени главите, само че това не би трябвало да е опрощение. С една офанзива ни вкараха два гола. Бавно движехме топката, те се пренареждаха. Проблемът си е в нас. Реагираме постепенно в предни позиции, откакто загубим топката. Ще желая повече от водачите в съблекалнята, очевидно не ме схващат ", съобщи той на конференцията след дуела.

Наставникът се надява загубата да бъде отрезвителна.

" На полувремето трябваше да реагираме. Ако бяхме вкарали първи гол, евентуално щяхме да сломим упоритостта и желанието на съперника. Дано загубата е отрезвителна. Съжалявам за публиката. Да си бяхме отбелязали половината обстановки. Неминуемо ще имаме слаби резултати, само че не би трябвало да се тормозим. Ако се притесним, това значи, че ние не сме за огромната работа ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР