Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не се

...
Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не се
Коментари Харесай

Клоп: Няма шанс да участваме в битката за Холанд

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че не се вълнува от прехвърлянето на норвежката звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, защото цената на футболиста е прекомерно висока.

21-годишният Холанд най-вероятно ще напусне Борусия в края на сезона, а от подписа му се интересуват някои от най-големите тимове в Европа. Смята, че играчът има откупна уговорка в размер на 75 милиона евро, която би трябвало да бъде в допълнение платена при възможна продажба на играча.

, и са измежду претендентите за, който осъществя 16 гола в 18 мача за през сезона, а записа и пет асистенции. Норвежецът означи още три попадения в три дуела в Шампионската лига и четири гола в два мача от шампионата за Купата на Германия, само че бе отвън игра в продължение за няколко седмици поради травми.

*** BILDplus Inhalt *** Ehrliche Aussagen! - Klopp verrät, warum er Haaland nicht will
— BILD Sport (@BILD_Sport)
„ Няма по какъв начин да се включим. Споменаваните числа за същинска полуда. Няма късмет. А и почтено казано това е нещо, което не желая. Никак не е занимателно “, разяснява Юрген Клоп пред списание Bild.

Според немските медии, цялостната сума, която ще е нужни за дълготраен контракт с ще надвиши 300 милиона евро, като това включва заплатата му, бонуси за сътрудника му и за разнообразни достижения за интервала на договора му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР