Старши треньорът на Литекс Живко Желев остана доволен от победата

...
Старши треньорът на Литекс Живко Желев остана доволен от победата
Коментари Харесай

Живко Желев: Изстрадахме я победата накрая, но така е по-сладко

Старши треньорът на Литекс Живко Желев остана удовлетворен от успеха с 2:1 против Спартак (Варна). Наставникът на ловчалии изрази мнение, че този триумф, че повдигне духа на футболистите и тимът ще успее да излезе от психическата рецесия.
 Литекс спря десетима от Спартак (Варна) Литекс спря десетима от Спартак (Варна)
" Доста време чакахме тази победа, само че за жал се стигна до строшаване на крайници на Иван Митрев. Глупава постъпка на Никола Борисов, доста неспортсменско влизане. Аз съм работил с Никола, надалеч съм от мисълта, че го е направил целеустремено.

От Спартак чакаха, че ще дойдат и ще ни победят с лекост. Видяха, че не стана тъкмо по този начин и се изнервиха. Те се борят за техните си цели - да са в първата тройка, а ние се борим за нашето оцеляване. Стана здрав конфликт, теренът беше тежък. Успяхме да ги изненадаме с отборна игра.

Говорихме си, че ни би трябвало една победа, с цел да се вдигнем душевен. Излязохме и показахме, че играем като тим и че всеки гори за другия на терена. Вкарахме два гола, изпуснахме още обстановки. Изстрадахме я успеха най-после, само че по този начин е по-сладко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР