Старши треньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин

...
Старши треньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин
Коментари Харесай

Великов: Имах сериозни разминавания с ръководството на Дунав

Старши треньорът на водача във Втора лига Царско село Веселин Великов съобщи пред " Канал 3 ", че повода да си тръгне от някогашния си клуб Дунав е, че с управлението на русенци са имали разнообразни визии за развиването на тима. Великов е желал да бъдат взети нови попълнения, с които отборът от Малката Виена да стане по-силен състав, само че шефовете са декларирали, че пари за нови няма.

" Измъчих се да ги увещавам, че ни трябват по-добри играчи. Казаха ми, че няма пари и би трябвало да се придържаме към български футболисти. Никой не очакваше от Дунав да стигне до Европа, а след това управлението не искаше да надгради тима ", показа Великов.

Интересното е, че сега при русенци има трима чужденци на проби – сенегалски нападател, алжирски и бразилски халфове, като последните двама впечатлиха старши треньора Малин Орачев и се чака да подпишат контракти.

За упоритостите на Царско село във Втора лига някогашният футболист на ЦСКА и национал на България бе безапелационен, че влизането в елита не е непременно, само че лидерската позиция задължава тима да се бори най-малко за бараж за Първа лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР