Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов поведе феновете на шествие

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов поведе феновете на шествие
Коментари Харесай

Мъри: Всички ще решаваме проблемите на Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов поведе почитателите на шествие до паметника на Апостола. 150 години от кончината на Васил Левски се навършват през днешния ден и от " Герена " уважиха патрона си. После Мъри приказва пред медиите преди гостуването на " сините " в Благоевград. Столичани се изправят против Пирин в неделя от 15.15 ч.

" Обикновено не съм почитател на дългия цикъл без мачове. Такава е програмата и ние би трябвало да се съобразим. Доволен съм от футболистите, упражняваха съществено през седмицата. Мисля, че са подготвени за мача.

Важно е какво ще покажем на следващия ден на терена. Изключвам Илиян Стефанов, който беше болен, само че през днешния ден към този момент е добре. Така че всички ненаказани хора, плюс Петрис, ще вземат присъединяване в мача.??Повече търсим решения за какво не реализираме триумфа, в сравнение с да ни обезвервят резултатите.

Всичко зависи от футболистите и какво ще покажат на терена. По-важно е да намерим пътя към успеха. Трябва да проявим повече воля, темперамент и майсторство. Футболистите на Левски са на терена, с цел да вземат решение дилемите.

??В мача с Черно море Левски загуби всичко. Загубхме и трите точки, и Цунами, и престиж ненапълно. Загубихме към 3-4 хиляди аудитория повече на стадиона. Футболният бизнес загуби доста. Явно не можем да почистим единомислието в тази тематика и ще продължаваме по този метод.??Не беше най-силният ни мач откъм воля и темперамент.

Трябва да намерим себе си и да гледаме напред. Левски се нуждае от победи, с цел да върнем част от обичта и уважението на нашите почитатели. Тези 6 месеца и повече, в които изчаквахме да забележим какво ще се случи, се отразиха отрицателно на всичко. Хората чакаха избавител, клубът не подхващаше задоволително дейни дейности в търсене на спонсори и вложители. Имаше пасуване и във входящи и изходящи прехвърляния.

Сега още веднъж би трябвало да намерим път, по който Левски още веднъж да излезе от тази обстановка. Тя не е приятна, само че би трябвало да помислим и да активизираме цялата левскарска общественост. Трябва да намерим решение на най-важните проблеми. Ще се опитаме да поддържаме високо равнище на игра.
Имаше един упоителен звук. Клубът си свърши съвършено работата. Получихме голям интерес, само че не знаехме по какъв начин се движат нещата.

Надявам се другата седмица да има повече изясненост по договорката с възможен нов футболист. От дълго време се опитваме да създадем по-голяма конкуренция в нахлуване. Разговорите се водят от много време. Надявам се другата седмица да намерим решение.
Целта продължава да бъде намирането на млади играчи, които да носят положително равнище на терена и в същото време да имат цена. Засега се оправяме добре с това. Мисля, че няма да продаваме. Ще търсим дружно с всички левскари решение на казуса, който ни виси ", съобщи Мъри Стоилов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР