Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, подчерта, че утрешният

...
Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, подчерта, че утрешният
Коментари Харесай

Стоилов: Имам сериозни притеснения, че се говори само за финала

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, акцентира, че утрешният конфликт на „ сините” с Ботев Пловдив е от изключителна значимост за отбора. Специалистът изрази терзания, че към момента в отбора царува еуфорията от класирането за финала за Купата на България, а това може да изиграе неприятна смешка на тима му.

„ Винаги съм срещу дългите паузите. За мен не е добре да имаш дълги паузи. Колкото повече мачове има, толкоз по-добре. Наложи се да почиваме повече, само че се надявам, че прочувствено сме заредили батериите. С оглед огромната страст преди седем дни, нека сме я преодолели ида мислим за първенство”, показа Стоилов

„ Имам съществени терзания от това, че се разяснява напълно финала. Постоянните диалози за финала, билети, места. Опитвам се да обясня на играчите – да финалът е предизвикателство, само че той би трябвало да бъде пропуснат до края на шампионата. Има опция да загубим една от опциите за евроквоти”, сподели още той.

"Изправяме се против един обичайно сложен съперник. През тази година направи положителни неща. Отбор, който е на трето място и играе комбинативен футбол. Идеален миг да продължим да подобряваме играта си. Най-голямото терзание за мен е да понижим игровия си образ или темп. Няма да е ужасно да загубим точки, само че би било притеснително да свалим равнището. Това са ми терзанията за утрешния мач. Вчера към 16 часа получихме формалното мнение от СТК за финала за Купата. Очаквам всевъзможни изненади. Нищо не може да ме изненада в България. Тук всякакво нещо е предпоследно. Никога няма да се вземе решение за почитателите, за футбола. Нямаме искания за дата. Може да се играе на 14-ти, в събота, може и на 11-ти. Единственото неловко за 11-ти е, че е работен ден. В никакъв случай не съм склонен мачът да е на 15-ти ", показа още експертът.

Относно спекулациите за Филип Кръстев той добави: "Нашият клуб е направил приходи Филип Кръстев да остане в тима за още една година. Всичко друго е спекулации. Той сподели, че се усеща благополучен в Левски и желае да остане. Той получи независимост да играе, стигна едно равнище, в което се усеща благополучен. Когато един футболист е благополучен някъде и играе, не виждам причина той да се мести.

Очаквайте детайлности!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР