Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди четвъртфинала за

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди четвъртфинала за
Коментари Харесай

Мъри: Ще играем с максимални сили - без да мислим за Вечното дерби

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва преди четвъртфинала за Купата на България против Септември (София). Двубоят е на следващия ден от 17:30 часа и " сините " ще бъдат алегоричен посетител на личния си стадион.

" За мен седмицата е доста значима. Трябва да се концентрираме за идния на следващия ден дуел със Септември. Притесняваме да не се измества значимостта за Купата към Вечното дерби. Имаме задача, която би трябвало да осъществим. Левски не би трябвало да си разрешава заплеснатост и то изключително на " Герена ". Нямаме право да вършим слаби мачове на " Георги Аспарухов ". Септември е млад тим, който играе добър футбол и политиката му е да развива гении. Очаквам победа за нашия тим ", съобщи Стоилов.

" Няма да вършим кой знае какви разбърквания. Ще играем с оптимални сили без да мислим за мача в неделя. Имаме задоволително време да се възстановим. Няма да щадим играчи. Трябва да играят всеки мач, с цел да натрупат добра спортна форма. Да, имаме нов футболист. Имаше доста оферти към нашия клуб за Илиян Стефанов, само че споделих, че единствено като свободен сътрудник може да пристигна. Може да играе на доста позиции в офанзива. Мисля, че адаптацията му ще е къса, защото е младеж на Левски. Очаквам, че ще влезе на следващия ден в състава, само че при условия, че няма пречки с документите му ", сподели треньорът на " сините ".
 Официално: Илиян Стефанов е футболист на Левски
Официално: Илиян Стефанов е футболист на Левски

Контрактът е със период до 30 юни 2024 година

" Георги Миланов напредва във възобновяване си. Утре ще играе, с цел да натрупа форма и да забележим на какво равнище е. Време е да влиза да играе и да демонстрира на хората това, за което го приветстват. Лично не съм има предложение Боби Цонев и Мартин Петков да се завърнат. Пожелавам им триумф ", съобщи Стоилов

" На приказки ще кажа, че сме подготвени, само че на каузи би трябвало да го създадем. Задължени сме да играем на най-много, няма значение против кого. Ще бъда неудовлетворен от себе си, в случай че тимът не играе с въодушевление. Левски не може да се бори за думата мотивация и предпочитание. Ще диря повода в себе си, в случай че не се представим добре ", сподели Мъри.

" Бяхме възнамерявали по-малко играчи за селекцията. Трите варианти с Келиан ван дер Каап, Илиян Стефанов и Филип Кръстев излязоха по-късно. Преценихме, че те могат да усилят Левски. Летния трансферен прозорец ще бъде елементарен за клуба, тъй като има може би две позиции, на които ще търсим. Имаме време за адаптация и сработване на този млад тим. Доволен съм, че взехме млади играчи, които имат бъдеще и могат да се развиват в Левски ", добави още той.

" Дай Боже да е цялостен стадиона на следващия ден. Играха огромна част от младите ни играчи и минават през напрежението. То може да повлияе на качество и резултати, само че не би трябвало да е опрощение. Не желая да търсим опрощение в напрежението, когато има почитатели на стадиона. Смешно е. Достатъчно съм споделил на последователите. Правят доста за клуба и даже няма потребност да ги призоваваме да оказват помощ, тъй като непрекъснато го вършат. Надявам се да продължат да бъдат най-големия спонсор на Левски ", съобщи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР