Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите на

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите на
Коментари Харесай

Мъри внесе яснота за абдикацията си: Не съм по интригите! Който ги създава, той да ги коментира

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите на " Герена " преди конфликта с Локомотив (Пловдив) от efbet Лига, който е първи формален мач за двата тима през 2022-а година.

" Пропуснах тренировката през вчерашния ден и имаше УС след лагера и шампионата. УС се проточи по-дълго, в сравнение с чакахме, само че скърбя, че пропуснах тренировката. Селекция, бъдещето на тима коментирахме и нямаше никакви други аргументи да пропусна тренировката ", стартира Стоилов.

" Не съм по интригите. Ако има нещо, щях да го кажа пред медиите. Който основава спекулации и интриги, да си ги разяснява. Щяхте да разберете нещо от мен още през днешния ден, а не през вчерашния ден. Да ви кажа почтено, аз тематиката чужденци и българи не я одобрявам. За мен има положителни и слаби играчи. Всеки клуб самичък си избира тактиката и метода на развиване. Имаме наша политика, метод на работа и я следваме. Не разделям футболистите на националност. Нямало е в никакъв случай значение броя, защото и в този момент ми е задоволителна. Споделил съм с вас, че разчитаме на част от българските играчи. Нямам визия дали има формален документ в клуба - желая просто положителни футболисти ".
 Има ли скандал в Левски?
Има ли скандал в Левски?

Под сурдинка се приказва, че Стоилов влезнал в спор с Наско Сираков и отказал да изведе тима

" Някак си ми изглеждаше смешно, когато слушах, че нашите футболисти се тормозят да играят пред аудитория тук. Моите футболисти и играчите на Левски сме длъжни да играем по най-хубавия метод, който отива на клуба. Да създадем наслаждение и наслада и с играта си да ги запазим за бъдещи визити от почитателите на стадиона. От нас зависи посещаемостта на стадиона, защото с добра игра и победа те ще могат да увлекат почитателите. Няма различен подвластен от това да играем добре, с изключение на нас. Имаме аудитория, добър съперник, прелестен терен - от това по-добри условия няма. Футболистите на Левски би трябвало да носят на тежест, а наличието на почитатели думата " тежест " е смешна. Феновете ще ги държат в добра кондиция ", сподели Стоилов.

" Каква е разликата дали играят 20 от Европа или 20 отвън Европейски Съюз? Всеки клуб би трябвало да си направи тактика. Ние гледаме световните решения. Ако искаш да имаш играчи и произвеждаш, би трябвало да работиш с тях. Аз постоянно съм работил по този начин и при всички положения в Левски ще има българи. Ако няма задоволително положителни българи, ще гледаме към чужбина. Каква е разликата дали е от Сърбия или Словения? Да им гледаме паспортите ли? Може би има клубове с интерес за такава численост. Създаваме непотребни нерви и напрежение. За мен няма никакво значение тази тематика ", подчертава Стоилов.

" Локомотив е един извънредно добър и първокласен тим, който се наложи последните години у нас като водач. Отбор, който играе добър футбол и резервира част от играчите си ", приключи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР