Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди заминаването

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди заминаването
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: От НАП да не се заиграват много с Левски, Тити Папазов да си изпълни ангажимента

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди заминаването на тима за лагер в Боровец. Мъри разяснява отговорности, проектите за селекция, несъгласието с управническите решения на футбола и още настоящи тематики.

" Изключително съществено и отговорно упражняваме. Нещата са естествени и в реда на нещата. Дано и националите се върнат здрави. Объркан съм дали да е подготовка или продължение на сезона. Нямаше да разходвам непотребни пари, играчите да си продължат формата. Ненужен разход за супер богатите клубове е подготовката. Никой не желае да трансформира нещата към по-добре. Всеки има някакви извинения. Чак ме напуши на смях. Не желая да се занимавам с българския футбол, виждам си Левски. Според мен няма никакви опасности от травми. Ако бяхме траяли платото както си играеха и бяха в добра форма, в този момент се наруши ритъма. Така играят целия свят. Ние искахме да играем от февруари до декември и след това да почиваме. Като отидем в чужбина, след това получаваме контузии. Не сме подготвени на ритъма им.

Срам ме е, че работя тук поради тези нелепи извинения. Търсим още един нов, с цел да имаме конкуренция. Имаме дори непотребни пари. Имаме хрумвания какво да се случи. Дано до седмица се случи това. Допълнителни разноски като фонд работна заплата, ни е добре в този момент. Имаме пари за още един състезател най-малко. Здравко Димитров и Димитър Костадинов, в случай че ни освободят от заплатите си, ще бъде още по-добре. Исках да спася Левски в два аспекта - игрово и финансово.
 Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не заплати, няма да го има
Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не заплати, няма да го има

" Има си период "

Феновете към този момент могат да са спокойни, че няма да ни бият всевъзможни тимове. Нещата отиват към съществено усъвършенстване. С помощта на спонсори и почитатели, към този момент имаме дребни отговорности. Последното обвързване е към компанията за спортна екипировка.

Имаме уверението от Тити Папазов да се оправи с това, защото даде обещание, че той ще ги почисти, защото те носят отговорност. Друг ангажимент е Национална агенция за приходите. Обещавам постоянно работа и почтеност. Ще има горделив Левски, който ще играе футбол. Има хубава симбиоза сред всички нас и по тази причина се получава. Левски би трябвало да има личен стадион, с цел да можем да бъдем европейски клуб. Искаме да нямаме отговорности.

Ако не се оправим с това, по-добре да си вървим. Кордоба е с контузия минимална. Той ще почива една седмица, другата седмица ще стартира да почива. Направи ми хубаво усещане, че бразилците избраха да се възвръщат и да не пътуват до родината си.

Всички доходи от " Левски на левскарите " отиват към Национална агенция за приходите. Не се покриват моите упования за взрив в тази акция. Колкото повече улесняваме, толкоз повече Левски ще си оправя уговорките към страната. Няма нови каузи от много време насам.
 Прокуратурата проверява за черно тото, мач на Левски попадна на прицел!
Прокуратурата проверява за черно тото, мач на Левски попадна на прицел!

Вижте детайлности

Имаме отговорности, които се опитваме да осъществим. Чак господин Спецов да взема решение какъв ще е Левски, не е доста положително решение. Ние имаме задоволително човешки и честен ангажимент, за разлика от доста хора в тази страна. Не би трябвало доста да се заиграва. Задълженията са трупани с години.

България се разяснява Левски, когато е комфортно. Нямам визия за какво прокуратурата ревизира мач на Левски. Отборът ни не взе участие в такива схеми. Другият тим, не знам. Ако би трябвало да обясняваме, на мига ще се отзовем.

Левски не взе участие в схеми. Трябва хубаво да се мисли кой ще е идващият треньор на националния тим. Имаме играчи, не е чак толкоз неприятно. Не би трябвало да бягаме от нашата отговорност. Да, би трябвало да се усъвършенства инфраструктурата ", съобщи Мъри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР