Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Справедлив резултат, без Левски и неговите фенове няма шоу

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след равенството на своя отбор с Лудогорец. Двата отбора не се победиха и приключиха 0:0 в последния дуел от 21-ия кръг на efbet Лига.
 Много борба и динамичност сред Левски и Лудогорец, само че никой не ликува на Много борба и динамичност сред Левски и Лудогорец, само че никой не ликува на " Герена "
“Стана една хубава футболна борба, имаше положителни моменти и за двата тима, равенството е обективен резултат. За нашия тим беше значимо да играе на положително равнище. Когато имаме положителни терени, сме способни да играем прекрасен футбол. Доволен съм от желанието и упоритостта, само че има играчи, които би трябвало още да вдигнат спортната си форма, с цел да сме по- точни в подаванията и завършващия удар. Трябва да работим върху тази тенденция. Грешките, от които Лудогорец създаваше ситуациите си, са си чисто наши неточности, което ни е остарял проблем.

Това е футболът, атмосферата - съвършена. Може би най-хубавата в България. Без Левски и неговите почитатели няма шоу. Това са нещата, които подвигат равнището и качеството на футбола. Това го прави по-гледаем и по-скъп.
28  Левски - Лудогорец (Разград) I
Имаме положителни флангови играчи. Петрис е в неприятно кондиционно положение, само че взехме решение да рискуваме с него. Когато и двамата ни крайни бранители са здрави, няма да имаме потребност да играем с петима бранители. Според мен главният проблем е в завършващото подаване и удар. Имахме и обстановки на статично състояние, което трябваше да осъществяваме, само че пред нас имаше сериозен тим.

На футболистите задачата им е на терена. Те имат много по висок предел, могат да играят още по-добре. Трябва да продължат да се развиват. Трябва да подобрим и качеството на играта. На тях всичко им е наред и нямат проблеми, по тази причина всеки мач би трябвало да играят все по-добре и по-добре.

Има напрежение, желаеме да победим, обикновено. В предните мачове беше доста по-лесно да победим, само че терените трябваше да се по-добри и ние да покажем повече темперамент ”, съобщи Мъри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР