Старши треньорът на Левски София Николай Желязков говори след 5-ата

...
Старши треньорът на Левски София Николай Желязков говори след 5-ата
Коментари Харесай

Николай Желязков: Ще се опитаме да затрудни максимално ЦСКА и да покажем добър волейбол

Старши треньорът на Левски София Николай Желязков приказва след 5-ата поредна победа на “сините ” в Efbet Супер Волей.

“Сините ” записаха безапелационна победа над Марек Юнион Ивкони (Дупница) в личната си зала в София.

“Излязохме с по-различен състав. Не сме подценявали Марек. Сега бе момента да дам опция и на други момчета да поиграят в игрова конюнктура. Стоил Палев играе като титуляр за първи път. Като цяло се показа добре. Аз видях положителни неща. В последна сметка успяхме да спечелим чиста победа ”, съобщи Николай Желязков.
 Левски с 5-а поредна победа! Левски с 5-а поредна победа! " Сините " поведоха в efbet Супер Волей след триумф над Марек
“Дербито с ЦСКА? Честно казано, за мен е безусловно постоянен мач. Левски - ЦСКА постоянно е дерби в годините. Точките, които са печелят обаче са същите ”, добави наставникът на Левски.
 MVP Алехандро Торо: Надявам се на мача с ЦСКА да създадем положително шоу за всички в България MVP Алехандро Торо: Надявам се на мача с ЦСКА да създадем положително шоу за всички в България
“Важно е да създадем добра подготвителна седмица. Ще се опитаме да затрудни оптимално ЦСКА и да покажем добър волейбол в залата на ЦСКА. Не са свършили тежките мачове. За мен няма нищо друго против ЦСКА. Зарядът ще бъде огромен, ще има аудитория почитатели на ЦСКА, само че за това играем ”, безапелационен е Николай Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР