Старши треньорът на Левски Петър Хубчев сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Левски Петър Хубчев сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Хубчев след тежката загуба от АЕК: Много са грешките

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев показа първите си усещания след тежкото проваляне на " сините " с 0:4 от АЕК (Ларнака) във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Опитният експерт съобщи, че отборът е направил доста неточности както механически, по този начин и тактически.
 Левски - АЕК (Ларнака) @@@
" Много са грешките. И механически, и тактически. Не ми се видя доста добра играта на Робърта. Той може повече, само че би трябвало да кажем, че има единствено една подготовка с тима. Надеждата ни беше да отбележим бърз гол, само че тя огасна ", стартира Хубчев.

" Докторът сподели, че не е лека травмата на Тиам. Беше повече от ясно, че доста мъчно ще реализираме нещо, откакто те означиха дузпата. Не бих желал да се концентрираме върху един футболист. Не можем да се оправдаваме с отсъствието на един или двама ", добави още той.
 Левски - АЕК (Ларнака) @@@
" Толкова деца, а дори и повече би трябвало да има на такива мачове.
 Левски - АЕК (Ларнака) @@@
Ние имаме още един мач, който е след три дни. Трябва да се фокусираме върху него ". приключи треньорът на " сините ". Лига Европа 2 кръг, четвъртък 1 август  Левски 0:4краен резулат  АЕК Ларнака
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР