Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели своето мнение след

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели своето мнение след
Коментари Харесай

Николай Костов: Играта беше много добра, доволен съм почти от всички

Старши треньорът на Левски Николай Костов показа своето мнение след първата контрола на тима през зимната подготовка. " Сините " позволиха поврат, откакто водеха с 2:0 против втородивизионния маджарски Вашаш и в последна сметка отстъпиха с 2:3. Костов съобщи, че е удовлетворен от играта макар отрицателния резултат.

" Не сме удовлетворени от резултата, естествено. Играта беше доста добра. Като за първа инспекция съм удовлетворен съвсем от всички играчи. Нямахме добър баланс в двата тима, с които играхме по 45 минути. Рано е да се вършат някакви заключения от тази инспекция. С днешния мач приключваме един микроцикъл. Играчите бяха в аеробен режим плюс работа за мощ. Нямаше нужната прохлада, с цел да реализираме по-добър резултат. Имахме положителни взаимоотношения и позициониране, когато играехме с топката. 



Изнемогвахме в отбрана през второто полувреме. Неслучайно получихме три гола, макар че те пристигнаха от наши неточности. Обръщаме им внимание на тези неща и започваме да работим. Трябва да почистим всички тези неща.



Ще приказваме за младите към края на подготовката, откакто изиграят повече контролни срещи. Тогава ще мога да дам лична оценка за тях. Взели сме ги да се приготвят с първия отбор. Досега съм удовлетворен, защото присъединяване им в тренировките е положително. 



Фабио Лима е на три-четири тренировки. Засега е по-наблюдателен. Не сме били с огромни упования в първата среща. Той не е в положително физическо положение, ще бъде на самостоятелен проект. Рано е да се дават оценки и за него. Едно е несъмнено - че е доста добър състезател и човек. Това е значимо за нас ", сподели Костов.
 Левски пропиля два гола задатък и загуби от Вашаш в първата си контрола за 2024 година
Левски пропиля два гола задатък и загуби от Вашаш в първата си контрола за 2024 година

Фабио Лима направи дебют за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР