Старши треньорът на Левски Николай Костов не скри задоволството си

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов не скри задоволството си
Коментари Харесай

Николай Костов: Днес празнуваме, от утре започваме да мислим за Крумовград

Старши треньорът на Левски Николай Костов не скри задоволството си след успеха с 1:0 над Хебър в Пазарджик в последния кръг от 23-ия кръг на Първа лига.

„ Удовлетворени сме доста от това, че спечелихме този мач, който беше много сложен. През първото полувреме имахме добър надзор над играта. През втората част не ни се получи, тъй като се подведохме по играта на съперника. Полузащитниците ни се изтощиха и играта ни се промени, само че влязоха футболисти, които освежиха нашия тим и мисля, че справедливо победихме “, разяснява Костов.

„ Няма да забравим толкоз бързо Роналдо и Уелтън, макар че Лима се показва доста добре. През второто полувреме несъмнено се получи спад в играта ни. За страдание, Илиян Стефанов се контузи. Доволен съм от всички, които играха през днешния ден “, сподели още наставникът на „ сините “.

„ С играчите сме се разбирали да мислим само за идващия съперник. Днес честваме успеха и от на следващия ден започваме да мислим дружно с публиката, която сътвори доста добра атмосфера, по какъв начин да победим Крумовград в идващия кръг, който не е въобще елементарен съперник “, заключи Костов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР