Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира равенството 2:2 с

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира равенството 2:2 с
Коментари Харесай

Николай Костов: Нашите играчи бяха без емоция

 Efbet2023 Horizontal
Старши треньорът на Левски Николай Костов разяснява равенството 2:2 с Крумовград в Пловдив. Специалистът съобщи, че не е забелязал нужната страст за мача у неговите футболисти.

" След всеки мач еднакъв въпрос. Днес положихме оптимални старания първото полувреме да се приспособяваме към терена и съперника, взехме самодейността. Незнайно за какво при започване на второто полувреме нашите играчи бяха без страст, не мога да схвана някакси, не съм разговарял с тях още, с цел да мога да обясня. Много тежък мач, ние по този начин чакахме.

Не се адаптирахме към играта на съперника. Началните минути на второто полувреме бяха на доста едва равнище. Да се надяваме, че идващия път на подобен терен, ще сложим някакви играчи, с които ще имаме повече сполучливи единоборства, несъмнено и аз имам виновност някаква - на този терен не можем да си използван играта. Всички мачове са ни сложни, ние сме Левски и всички играят на лимита си против нас.

Имаме визия по какъв начин да противодействаме на Етър, на наш терен и благодарение на публиката, която не трябва да губи интерес към нашия тим, напълно друга тактика, напълно друга игра против добре проведен противник от калибъра на Етър. Всяка изгубена точка е значима, допускам и за всички тимове, които се борят за челните места ", сподели Николай Костов.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР