Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде мнението си

...
Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде мнението си
Коментари Харесай

Николай Костов: Подобрихме много неща, играчите са добре подготвени

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде мнението си за подготвителния лагер на тима в Турция при прибирането на тима на „ Летище София “. Той остана на мнение, че отборът се е подготвил добре и е подобрил доста неща в играта си.

„ Дълъг и потребен лагер. Много добре, че беше дълъг. През летния интервал в Правец не можахме да се подготвим добре. Бяхме късметлии и с времето, работихме в положителни условия. Подобрихме доста неща в нашата игра. В началото на лагера имахме неудачни изяви в контролите, само че дори и в тези игри имахме положителни епизоди. Давам една добра оценка. Имаме спокойни играчи, защото сами те усещат, че са добре готови, както физически, а и за наша наслада завършихме с положителни резултати, което значи и душевен. Дали тимът ще бъде подготвен, това ще покажат самите резултати. Нека да наблюдаваме и играта, защото тя би трябвало да бъде главният пиедестал за тези резултати “, стартира Костов.

„ Всички са значими. Всички тези играчи, които напуснаха, са значими, защото, когато един нов състезател влиза в тима, всички тези играчи, когато влизат в тима, не могат незабавно да се напаснат. Необходимо е време. Някои като Охене все едно е бил с нас от две години. Но има някои като бразилеца, който е другият нов футболист, може би с него би трябвало да бъдем по-търпеливи и по-внимателни, защото може би му би трябвало време за акомодация. Това не значи, че не е добър футболист. Напротив, има доста положителни качества, определен по нашите критерии и считам, че това ненапълно текучество, непрекъснато влизане и излизане на играчи, малко пообърква нещата, само че ние би трябвало да се съобразяваме с това, което е сега “, сподели още Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР