Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов заяви пред bgbasket.com,

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов заяви пред bgbasket.com,
Коментари Харесай

Тити Папазов: Бих дал всичко спечелено до момента, за да спечелим сега

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов съобщи пред bgbasket.com, че е по-мотивиран от всеки път, преди старта на новия сезон - и в НБЛ, и в Европа.

Желанията и упоритостите, тежките нощи след предишния сезон, слабостите към играчите, израснали пред очите му, за всичко това приказва Тити на първата открита подготовка на " сините "

" Пред Левски на какъвто и да било спорт в никакъв случай не е стояла друга задача, с изключение на да бъде пръв. От 2002-а година, откогато Лукойл се появи в българския баскетбол, те постоянно са желали да бъдат първи. От две години насам сме дружно, желанията и условията стават още по-големи. Ние усещаме предишния сезон като несполучлив, макар извоюваните Купа, Суперкупа, положително показване в Европа, тъй като не спечелихме купата. Имахме тази упоритост, и откакто не сме съумели, значи не можем да сме на 100% удовлетворени. Имаше разбори, тежки нощи, търсене на вярно решение. Благодаря на управлението, Тодор Стойков застана твърдо зад мен, това е свръхестествен случай в историята на Лукойл, без триумф - треньор да остане'', съобщи Тити Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР