Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира за BGBasket.com

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира за BGBasket.com
Коментари Харесай

Тити Папазов: Във важните моменти феновете ще бъдат с нас

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов разяснява за BGBasket.com успеха над Башкими, подсигурила и след останалите резултати, третото място на отбора в Балканската лига.

"Не бе сложна успеха, само че не и такава, каквато бихме желали да бъде. И двата тима бяха заложили на нападението. Не успяхме да се оправим с Аарън Мос, който вкара 42 точки. За нас е значимо колкото по-бързо успеем да пригодим новите играчи, Дарил Браянт и Омари Гудул към този момент влизат и се показаха добре. Мач, който трябваше да се завоюва. Има много неща, върху които би трябвало да работим. Правим разлика, по-късно позволяваме противника да се върне. Оттук-нататък, каквото и да се случи, ние играем плейоф. Ще играем за победа и против Академик Бултекс 99, само че това е мач без значение, ние играем с Тирана като трети, " съобщи Папазов.

Къде са слабостите на Левски Лукойл? "Тези два мача помогнаха след загубата на Купата. Мисля, че значително имахме предпочитание да играем в нахлуване, не в отбрана. Пробвахме всички играчи, разнообразни типове отбрани. Имаме доста класни играчи в нахлуване, даже да импровизират. Искаме да подобрим отбраната, 86 позволени точки са доста. Многото мачове, които имаме, ни дават опция, " добави наставникът.

"Почти няма интерес от страна на почитателите към шампионата на този стадий. Видяхте, че почитателите бяха с нас във Велико Търново, и ни подкрепяха и след загубата. Във значимите моменти ще бъдат с нас, " сподели още той.

"Пада мандалото, няма към този момент къде да сложа нов. Нашите играчи не са привикнали да остават отвън групата. В един миг ще е много тежко, няма по какъв начин да сме повече от 14 индивида, в случай че желаеме тимът да се запази психически, " приключи Тити Папазов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР