Старши треньорът на Левски – Николай Костов, каза след победата

...
Старши треньорът на Левски – Николай Костов, каза след победата
Коментари Харесай

Костов: Възхищавам се на Локо Пд, Уелтън дава различен облик на Левски

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, сподели след успеха над Локомотив Пловдив, че няма визия от кое място са се появили спекулациите за бъдещето му. Наставникът дефинира Уелтън като основен състезател за „ сините “ и значим за образа на тима.

„ Очаквам играчите да са по-концентрирани в идващите два мача и да се представим почтено. Да погледнем по-оптимистично към втория полусезон “.

„ По-различното беше самият съперник. Локомотив Пловдив е мощен тим, на който аз се удивлявам. Не би трябвало да им се дава да разиграват, доста добре го направихме и справедливо вкарахме два гола. Това обаче е огромен разход на сила – високата преса. През второто търсеха бърз гол, ние дадохме самодейността. За наша наслада, организирахме всички битки добре. Имахме положително присъединяване и в предпазен проект “.

„ Съвсем друго наподобява тимът с Уелтън. Видимо е. Той основава неприятности на нашите съперници. Без него щеше да изглеждаме друго. Уелтън е доста скъп, постоянно се възхищаваме от неговата игра “.

„ Не трябваше да поемаме доста огромни опасности, виновни сме за здравето на играчите “.

„ Да ви кажа – не чаках този въпрос. Не знам кой и за какво е писал това, има хора, които имат вяра в мене. Дошъл съм да оказвам помощ. Не съм треньор, който кариерата му зависи...Сериозна тематика е, не знам какви думи да намеря. Чувствителен човек съм. Поемам отговорност за това, което се случи. Изостанахме от първите тимове, загубихме скъпи точки. Или следваме нашите хрумвания, или би трябвало да има промени. Не е в този момент моментът да се разисква тая тематика. По-добре да се остави за по-далечно време “, съобщи Костов на въпрос дали е бил повлиян от спекулациите, пращащи го надалеч от Левски при възможна загуба от Локомотив Пловдив.

„ Играчите във всеки мач се стараят. Отдавам на терена и напрежението последния мач с Локомотив София. За метода на игра не можем без съществени играчи като Роналдо, Уелтън и Рикардиньо. Това трио изнесе положителните мачове през лятото. Убеден съм, че ще се върнем на надвит ход и ще възстановим резултатите “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР