Старши-треньорът на Лацио Симоне Индзаги беше изключително щастлив, след като

...
Старши-треньорът на Лацио Симоне Индзаги беше изключително щастлив, след като
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Заслужено спечелихме

Старши-треньорът на Лацио Симоне Индзаги беше извънредно благополучен, откакто късно нощес римските орли победиха Милан с 2:1 на "Сан Сиро ".

Това беше първа победа за "лациалите " против този противник от 30 години насам на "Сан Сиро ". Чиро Имобиле и Хоакин Кореа се разписаха за "орлите ", които към този момент са в серия от 3 следващи победи. Лацио се изравни по точки с Аталанта и Каляри и е единствено на точка от третия Рома.

Индзаги не пропусна да поздрави своите футболисти. Ето какво съобщи експертът пред Sky Sport Italia.

"Играхме доста добре и справедливо спечелихме. Много съм удовлетворен от представянето ни в този мач. Постигнахме доста значима победа против добър тим. В последните седмици имахме проблеми с травми, а и нямахме шанс. Аз обаче останах спокоен и съсредоточен. Просто вярвахме в себе си и знаехме, че резултатите ще дойдат. Много е рано още да приказваме за класирането единствено след 11 кръга, само че към този момент виждам неизменност в тима ни ", разяснява той.

"Разбира се, има още върху какво да работим и да се подобряваме, само че през днешния ден беше доста значимо да спечелим и да продължим победната серия. За мен беше доста значимо да прекъснем тази серия от 30 години без победа тук, без значение, че спечелихме предходната година за купата на Италия. Просто споделих на моите футболисти покажете повече предпочитание за победа от тях. Знам по какъв начин се случват нещата във футбола. Винаги съм усещал поддръжката на управлението и бях сигурен преди началото на сезона, че можем да израстваме още и го заявих напълно ясно. Въпреки извоюваната купа на Италия и суперкупа, продължих да имам вяра, че можем да реализираме още и още, приключи щастливият управител. При Лацио в действителност се вижда голямо усъвършенстване в последните седмици. Тифозите са щастливи, а фантазията за завръщане в Шампионска Лига е жива ", добави експертът.

Автор: Дидо Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР