Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович говори пред камерата на

...
Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович говори пред камерата на
Коментари Харесай

Неманя Миланович: Целта ни остава влизане в елита

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович приказва пред камерата на Sportal TV след контролата с косовския Прищина, която приключи при нулево тъждество. Наставникът на втородивизионния отбор показа, че задачата пред тима остава влизане в efbet Лига и разкри, че е допустимо да бъдат привлечени още нови футболисти.
 Крумовград изпусна третия в Косово Крумовград изпусна третия в Косово
" Мисля, че изиграхме един прекрасен мач. Изправихме се против добър съперник в лицето на Прищина. Те са тим за почитание. Доволен съм от това, което видях. Мисля, че физически сме със стъпки напред спрямо предните контроли.

Разбира се, че задачата ни остава влизане в елита. Като се има поради, че сме на второ място, а първи е дубълът на ЦСКА 1948, който няма право на промоция.

Възможно е да имаме най-малко двама-трима нови играчи. Имаме варианти откъм набелязани футболисти. Сега не можем да кажем с акуратност кои ще са те. По време на контролите ще забележим къде са ни слабостите и от какви попълнения тъкмо имаме потребност. Възможно е да дойдат някои играчи от Ботев (Пловдив) ", съобщи Миланович.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР